Boekingen

Concerten en achtergrondmuziek

Roy4Ik ben actief als solopianist en begeleider in verschillende bezettingen. Door het genre en de bezetting optimaal af te stemmen op jouw wensen en voorkeuren, bied ik altijd een persoonlijk en aantrekkelijk repertoire op maat. Hierbij kun je onder meer denken aan een privéconcert klassieke muziek met historische toelichting, jazzmuziek tijdens een receptie, duo met zang of cello op uw huwelijksceremonie en muzikale intermezzo’s tijdens grote bedrijfspresentaties.

Voor een vrijblijvend gesprek en uitgebreide informatie ben je altijd, ook buiten kantooruren, welkom om telefonisch contact op te nemen:

+31 (0)6 83 251 008 | Contact

Referenties

Maarten Hartveldt – Componist 

Pianist Roy Harmanus is inmiddels een veelgevraagd musicus in de Kloosterkapel Tilburg voor diverse exclusieve bijeenkomsten. Hij is een veelzijdige pianist die zich naadloos beweegt in allerlei stijlen. Elke gewenste stijl en gevraagde bezetting is mogelijk en hij komt altijd top voorbereid zijn afspraken na. Niets dan lof, zowel van de opdrachtgevers als van de Kloosterkapel.

Marjolein Fisher – Theaters Tilburg

Roy Harmanus heeft als pianist diverse opdrachten uitgevoerd voor Theaters Tilburg, naar alle tevredenheid. Naast het feit dat hij een uitstekende pianist is, is Roy ook nog zeer betrouwbaar, flexibel en altijd op tijd. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Pearl Jozefzoon – Zangeres

DWDD (2)Ik werk al jarenlang met plezier met Roy samen. Hij is ontzettend muzikaal en voelt mij als zangeres heel goed aan, of het nu gaat om zangbegeleiding of songwriting.

Marieke Veekens – Impressariaat Kunsten

Een zeer muzikaal, warm en ontroerend duo, waarbij je even stil valt door het prachtige spel van zowel Roy Harmanus als de stem van Pearl Jozefzoon. Een toegevoegde waarde voor een belangrijke gebeurtenis.

Miranda Knippels-Vriends – Bouncing Hearts Weddingplanning and More

De samenwerking met Roy en zijn ervaring en deskundigheid heb ik als meer dan prettig mogen ervaren; het is een ware toevoeging en meerwaarde voor iedere bijzondere gelegenheid. In overleg met de opdrachtgever zoekt Roy de beste muziekstukken uit die iedere gevoelige snaar weten te beroeren, geweldige reacties van bruidspaar en gasten geven dan ook een zeer realistisch beeld van wat deze man teweeg brengt. Mocht u in de toekomst een speciale gelegenheid hebben waarbij muziek een toevoeging zou zijn, dan kan ik u Roy Harmanus zeker aanbevelen.

Offerte aanvraag

Roy Harmanus | Meliskerkestraat 15 | 5045 EJ Tilburg | +31683251008 | info@royharmanus.com